KK Financials De juiste match voor u. Over ons Contact onderneming Ons doel is om u te ontzorgen. Contact Wij helpen u met uw

Zorgeloze administratie

Onze dienstverlening is gericht om u als ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen.

Ondersteuning

Het is ook in ons belang dat uw onderneming goed loopt en daarom bieden wij meer dan alleen het financiƫle plaatje.

Inzicht

Vinger op de pols houden door juiste overzichten en sturingsadvies.

Wat onze klanten van ons denken vinden wij belangrijk

Met trots mogen wij melden dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening. Zij ervaren onze diensten snel, gemakkelijk en betrokken bij hun onderneming. In de gesprekken die wij jaarlijks met onze klanten houden vragen wij altijd hoe zij ons zien en ervaren, dit doen wij om onze klanten niet uit het oog te verliezen, want ook wij moeten ons continu kunnen aanpassen aan de wensen van de klant en daar hebben wij hun hulp uiteraard het hardst bij nodig.

Ondanks onze ervaringen binnen het vak moeten wij ons ook verder ontwikkelen, stilstand is zoals ze zeggen namelijk achteruitgang en dit geldt ook voor ons, wij merken daarom ook dat dit zeer gewaardeerd wordt door onze klanten omdat zij hierdoor meer betrokkenheid en invloed voelen in hun onderneming en hoe zij de toekomst van hun onderneming kunnen waarborgen en verbeteren. Via deze betrokken samenwerking hebben wij goed in zicht wat mogelijk is en waar gestuurd kan worden om de doelen te bereiken.

Waarom wij?

Wij hebben meer dan
10 jaar ervaring

Onze kennis en ervaring in onze dienstverlening is zeer breed, van administratief tot controlling en rapportage, al deze kennis en ervaring is in huis en opgedaan in verschillende ondernemingen. Wij zijn werkzaam geweest in organisaties met een omzet van 2 ton tot organisaties met een omzet van 200 miljoen, hierin hebben wij alle aspecten van ons vak voorbij zien komen en hebben wij ons goed uit kunnen rusten om u goed van dienst te kunnen zijn. Buiten onze ruime kennis en ervaring die wij bij diverse organisaties hebben opgedaan zijn wij uiteraard ook gecertificeerd om onze diensten te verlenen, wij zijn breed opgeleid en zijn geregistreerd bij de belastingdienst als een wettige consultant.

Hoe?

Hoe kunnen wij u van dienst zijn

Wij willen u graag zo breed mogelijk van dienst zijn, waarom? Simpel, als uw onderneming goed loopt hebben wij minder risico om u als klant te verliezen. Daarom bieden wij meer dan alleen het verwerken van uw administratie aan. Allereerst kunnen wij met onze becon registratie bij de belastingdienst uw aangiftes voorzien en ziet de belastingdienst dat een gecertificeerd persoon deze aangiftes heeft gedaan. Mocht u problemen hebben met een debiteur dan kunt u ook bij ons terecht, met onze juridische achtergrond kunnen wij er voor zorgen dat uw vordering op een correcte wijze behandeld wordt. Buiten onze financiƫle dienstverlening bieden wij ook onze webdiensten aan om er voor te zorgen dat uw onderneming een goede uitstraling heeft naar de buitenwereld.

Wilt u contact opnemen met ons?

Voel u vrij, wij staan voor u klaar.