KK Financials Wij ontnemen uw werk voor een passende prijs uw zorgen. Over ons Contact onderneming Wij voorkomen dat u onnodig hoge kosten maakt. Contact Wij helpen u met uw

Zorgeloze administratie

Onze dienstverlening is gericht om u als ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen.

Ondersteuning

Het is ook in ons belang dat uw onderneming goed loopt en daarom bieden wij meer dan alleen het financiële plaatje.

Inzicht

Vinger op de pols houden door juiste overzichten en sturingsadvies.

Onze diensten tegen concurrerende

Tarieven

Als u gebruik wilt maken van onze diensten vind u hieronder onze standaardtarieven, wij houden uw kosten zo laag mogelijk door rekening te houden met wat bij u aansluit. Onze tarieven zijn gebaseerd op de werkzaamheden die bij het pakket komen kijken, tevens proberen wij tegen de beste tarieven u van dienst te zijn door onder de gemiddelde marktprijs te blijven.

Hoe blijven wij onder dit tarief vraagt u zich wellicht af? Dit doen wij door de websites geen onnodige stukken te voorzien en hierdoor het onderhoud aan de website beperkt blijft.

Hoe kunnen wij dit dan doen vraagt u zich misschien ook af? Dit kunnen wij u bieden doordat dit een stukje investering aan onze kant is, wij willen dat uw onderneming goed loopt zodat wij een langdurige relatie in stand kunnen houden.

Uw bedrijf zichtbaar maken voor iedereen

Uw onderneming laten groeien zal niet altijd gemakkelijk gaan, wij kunnen u hier echter bij helpen door uw onderneming te voorzien van een website en een zakelijk email account om uw bekendheid en uitstraling naar potentiele klanten te verbeteren.

 

Domein pakket

Domein rechten
50,-/ P.J.

  • Domeinnaam zakelijke email accounts
  • Domeinnaam website

Contact

Webpagina pakket

Basis website
100,-/ P.J.

  • Domeinnaam website
  • Website ontwikkeling

Contact

Web compact pakket

Alles in 1
150,-/ P.J.

  • Domein pakket
  • Web pakket

Contact

Wilt u contact opnemen met ons?

Voel u vrij, wij staan voor u klaar.