KK Financials Voor een passende uitstraling online. Over ons Contact onderneming Wij ontwerpen en onderhouden uw domein online. Contact Wij helpen u met uw

Zorgeloze administratie

Onze dienstverlening is gericht om u als ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen.

Ondersteuning

Het is ook in ons belang dat uw onderneming goed loopt en daarom bieden wij meer dan alleen het financiƫle plaatje.

Inzicht

Vinger op de pols houden door juiste overzichten en sturingsadvies.

Uw bedrijf zichtbaar maken voor iedereen

Uw onderneming laten groeien zal niet altijd gemakkelijk gaan, wij kunnen u hier echter bij helpen door uw onderneming te voorzien van een website en een zakelijk email account om uw bekendheid en uitstraling naar potentiele klanten te verbeteren.

Zakelijke email

Uw eigen bedrijfsnaam in uw email adres komt professioneel over, wij kunnen het voor u regelen. Met het domein pakket maken wij voor u een zakelijk account aan die uw bedrijfsnaam bevat. Voor uw bedrijfsnaam zullen wij ook een web domeinnaam aanmaken zodat u in een later stadium een eventuele webpagina kunt aanmaken.

Website

Een basis website die uw onderneming op de juiste manier weergeeft, wij kunnen het voor u maken. Met het webpagina pakket maken wij voor u een web domeinnaam aan voor uw website, vervolgens ontwikkelen wij samen met u deze naar behoefte in uw eigen huisstijl zodat uw onderneming op een correcte wijze wordt weergegeven.

Compleet

Zoals u ziet bieden wij twee pakketten aan, dit doen wij omdat niet iedereen dezelfde behoefte heeft. Met ons compleet pakket hebben wij het gemakkelijk voor u gemaakt, hierin vindt u onze beide pakketten samengevoegd in 1 pakket en kunt u op deze wijze gemakkelijk gebruik maken van onze complete service.

Wilt u contact opnemen met ons?

Voel u vrij, wij staan voor u klaar.